Monumentális Blue Heart Fantasy!

Kvíz-Kérdések! Megoldások lentebb!
- Nyereményjátékok 2021
Labirintus Feladat Válaszai:
A:
+1
B:
+1
,
C:
+1
- Nyereményjátékok 2021
Melyik mögött van Yperpérán Birodalma?
A:
+29
B:
+28
C:
+1
- Nyereményjátékok 2021
Labirintus Feladat Megoldása:

A pilinkét Mindegyik Barátja megtalálja, mert senki számára nincs lehetetlen! (Az A is bejut hozzá, mégpedig például a B bejáratán át!

Szókereső Megoldásai:
Megtaláltad mind a 7-et?
Hűség, Barátság, Jóság, Bőség, Bizalom, Bátorság, Becsület
Belépés Megoldása:
A: Senki se éhezik a Birodalomban, nemhogy egy Sárkány.
B: Egy élőholtat se neveznek Zombinak, mert az sértés, és egyik se gyűlöli az embereket.
C: IGEN, ilyen a vidék.
Érdekel Yperpérán világa? Ezeket a történeteket és még sok regényt, kisregényt e-book vagy pdf formában most igen kedvezményes áron megvásárolhatod. (Fizetni Forintban és Euróban is tudsz és akár PayPal-lal is.)
Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok 2021
Kalandregény

Az író és barátai történetének szála, mely a 21. században kezdődik egy kollégiumban. Ukrajnán, Moldávián át Odessáig jutunk. Miközben eltűnik egy különleges gyémánt, amit senki se lopott el, megkerül egy halottnak hitt barát, egy másikat pedig meg kéne menteni. De vajon a gyémánt csillogása eltereli róla főhőseink figyelmét?

Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok 2021
Yperpérán legendája I.

A fantasy főhősei találkoznak, a demiurg lány megment egy férfit, egy fura, naiv, de cinikus, lázadó lény pedig közébük zuhan. Sok fordulat után létrejön Yperpérán, a birodalom, miközben egy régi ellenség is felbukkan. Vajon 3 nap elég főhősünk számára, hogy király legyen? És vajon a fura pilinke nem rontja el a happy-endet?

Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok 2021
Yperpérán legendája II.

Egyik főhősünk több száz év múlva, feledve előző életét, felnőve, váratlanul átváltozik és mivel az emberek végezni akarnak vele, menekülni kezd. Csak Yperpéránban lelhet menedékre. Vagy mégse.
A király még mindig él és uralkodik, hisz ismeri az örök fiatalság titkát. Vajon milyen félreértés kell ahhoz, hogy ádáz ellenségek legyenek?

Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok 2021
Yperpérán legendája III.

Újra találkozhatunk kedvenc karaktereinkkel napjainkban. Hűek maradnak önmagukhoz, mégis igen sok meglepetést okoznak. E könyv főhőse kezdetben nem tudja magáról, hogy ki és mi ő. Csak arra emlékszik, hogy meg kell találnia a királyt. Kedvencünk pedig, a különös lény ezúttal váratlan fordulattal hozza el mindenkinek a happy-endet.

Monumentális Sorozat!

Blue Heart Fantasy!

Ha szereted, hogy a kalandoknak mindig csak átmenetileg, az adott történet vagy kötet végén van vége, de a főhősök sose halnak meg végleg és mindig győz az igazság, a barátság és a kitartás mindig elnyeri a jutalmát.

 

Egy Monumentális, évezredeken és galaxisokon átívelő, nagyszabású Fantasy Sorozat, melynek főszereplője egy tucatnyi bátor lény, élükön a királlyal, aki bár csak egy egyszerű ember, de aki rájött az örök fiatalság titkára, és aki mindig, minden helyzetben kitartóan küzd, ötleteivel és eszével oldva meg a legkilátástalanabb helyzeteket, összefogva megannyi különféle lényt, biztonságot, jólétet teremtve a legzordabb körülmények közt, valamint a lánnyal, aki mutáns demiurgként nőtt fel barbár körülmények közt, aki kiváló harcos, elszánt, céltudatos és aki első látásra beleszeret a férfiba, és ne feledkezzünk meg a harmadikról, aki egy fura, rettenetesnek tűnő lény, aki félholtan közébük zuhan és aki kezdetben végtelenül naiv, de egy megzabolázhatatlannak tűnő lázadó, különleges képességekkel, cinikus, ám mégis megnyerő modorral. Az ő szíve kék, mert a vérében hemocianin van hemoglobin helyett. De ez csak egy a különlegességei közül. Innen kapta a sorozat a Blue Heart Fantasy nevet.

 

Hármójuk barátsága sok próbát kibír és túlél a számtalan kalandon át, melybe sci-fi szál is keveredik, amikor megérkeznek egy távoli galaxis szülöttei ebbe a vad és barbár világba. Ezt bonyolítja az Árny karaktere, aki egy valaha köztük élt szökevény és aki számít arra, hogy egyszer rátalálnak ezek a lények, ezért igyekszik maga mellé állítani Yperpérán népét,  hogy ha majd eljön a perc, akkor legyen bőven olyan harcos, aki elébe áll, védve, miközben ő majd kereket old. Ez a terve.

 

Történetük napjainkban is folytatódik, melynek során a kötetek észrevétlenül változnak át urban fantasyvá. A legelső kisregény, találkozásuk története MOST INGYEN olvasható azok számára, akik feliratkoznak.

Vegyél részt Te is a Kalandban!
Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok
Online tavaszi könyvfesztivál 2021
Online tavaszi könyvfesztivál 2021 - Nyereményjátékok

M. Kristóf borítóinak versenye:

Az alábbi borítók NEM vesznek részt a kategorizált és az összesített borítóversenyen, de köszönünk MINDEN szavazatot!
A feliratkozott Olvasók közül minden héten több Nyertest is sorsolunk! Többre is szavazhatsz!
Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.