NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

W. Morgenthaler – Online könyves Stand

Fülszöveg

Miután az ismert régészprofesszor kaput nyit a túlvilágra, ezernyi démon szökik át az átjárón, akik rászabadulnak Nerefid városára, hogy az embereket megszállva azoknak természetfeletti képességeket adjanak. Az Alapítvány, felismerve a képességek nyújtotta kockázatot, megpróbálja felkutatni a város megszállottjait, hogy megfelelő kiképzés után jó célok szolgálatába állíthassa őket.

Paddy miután először kap a jövőről szóló látomást, kapcsolatba kerül az Alapítvánnyal. Kiképzése során újabb látomása lesz. Megtudja, hogy egy rendkívül ritka fegyvert látott, amely megidézőjének legmélyebb vágyait váltja valóra. Az alapítvány teljes erőbedobással próbál a fegyver megidézőjének nyomára bukkanni, hogy megakadályozhassa a tragédia bekövetkezését.

Mekkora rosszat lehet tenni, ami még a jót szolgálja? Erre a kérdésre is választ keres a sokszereplős, több nézőpontú fantasy regénytrilógia első kötete.


Beleolvasás

Részlet a könyvből:

Tehát igaz!
– Lassan indulhatnánk! – súgta Nellynek, amikor észrevette, hogy az egyik rendőr feléjük tart.
– Várjanak! – szólt utánuk parancsolóan.
– I-igen? – szólt vissza Paddy remegő hangon.
– Felvesszük az adataikat!

A következő percek végtelennek tűntek. A rendőr elkérte az igazolványokat. Paddy úgy érezte, hogy az övét különösen sokáig nézegeti. Ezután írogatott valamit, gyanakvó pillantásokkal végigmérte, majd visszaadta az iratokat.
– Lehetséges, hogy majd be kell jönniük, tanúskodni! Néhány napig ne hagyják el a várost!
Hátat fordított, és otthagyta őket. A telefonján felhívott valakit, közben egyszer visszanézett rájuk.
– Na, jó! Most már tényleg tűnjünk el! – indítványozta újra Paddy. Meg sem várta a választ, elindult kifelé a tömegből úgy, hogy lehetőleg minél hamarabb a vonat takarásába kerüljön.

Honnan jöttek ezek elő? – mérgelődött magában, miközben utat tört az emberek között, akik egyre többen lettek. Szinte lépni sem lehetett tőlük, de ez egyiket sem érdekelte. A tülekedés közben Paddy előtt egyszer csak elsötétült a világ.

Egy szobában találta magát. A falakat világoszöldre festették, a polcokon plüss állatok sorakoztak. Körbenézett, és a szépen rendbe tett játékokból, meséskönyvekből – arra következtetett, hogy egy gyerekszobában van. Valahonnan, talán egy zenedobozból csilingelve szólt egy lágy, altató dallam.
Látomás! – tudatosította magában. Nem ijedt meg, inkább kíváncsian várta a végkifejletet.

Közelebb lépett a fal mellé helyezett ágyhoz. Üresen találta. Tekintete a ruhásszekrényre tévedt. Kinyitotta az ajtót, és egy hat év körüli kislányt talált benne. Előrenyúlt, és megsimogatta a gyermek könnyes arcát.

(141. oldal)


Nyerd meg a
Nerefid
A vezér és a pusztító című könyv
egy példányát!

Eddigi Nyertes

Adler Erika


Megrendelem


Kérdeznék az írótól

  Az űrlap elküldésével elfogadom az ÁSZF-et és azt, hogy a weboldal tulajdonosa és az adott író email útján megkereshet.

  Leave a Comment

  Shopping Cart

  Sikeres feliratkozás!

  Hiba adódott. Próbáld újra!

  Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.