NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

Tóth Marianna – Online könyves Stand

Kedves Olvasó!

Rajzos tehetségműhelyt vezető óvodapedagógusként örömmel ajánlom figyelmébe Tóth Marianna legújabb, mondókákat tartalmazó kötetét, mely az kisgyermekek fejlesztését célozza meg. Jelen kötet kiválóságát tükrözi, hogy a mondókázást rajzolással köti egybe, mindezt egyszerű útmutatást nyújtó ábrákkal illusztrálva. A rajzoltató mondókák hallgatása, majd ismételgetése hatékonyan fejleszti a gyermek beszédét, értelmi képességeit. A felnőttel közös tevékenységnek köszönhetően az érzelmi kapcsolatok mélyítésében is kiemelkedő szerepük van. A kiadvány a mondókákhoz illeszkedő művészi grafikákkal illusztrált, igazi esztétikai élményt nyújt az olvasónak. A könyv tartalma rajzolásra motivál, gyermeknek és felnőttnek közös szórakozást nyújt, miközben a tanulás folyamata észrevétlen, a sikerélmény pedig nem marad el. Mindenki számára valódi értéket képvisel.

Józsa Anita
óvodapedagógus

Bemutatkozó

38 éve vagyok óvodapedagógusként a pályán, éppen ezért áll közel hozzám a kortárs gyermekirodalom. Én magam is szívesen írok meséket, verseket, mondókákat, rövid történeteket, musicaleket. Munkám során hiányterületnek éreztem a rajzolós mondókákat, ezért úgy döntöttem közre adom saját verseimet. Téged is érdekel, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan lerajzolni valamit? A rövid versikék mellett gyakorlatias és hasznos segítséget kaphatunk egy-egy alak lerajzolásához. Ez a könyvem egyszerre szól felnőttekhez és gyermekekhez, melyben verselésre buzdítok kicsiket és nagyokat egyaránt. Tanítsunk és tanuljunk játszva rajzolni!

Fülszöveg

Beleolvasás

Pólyás baba rajzoló

Kerek fejét, göndör haját,
Rajzoltam egy kicsi babát.
Ez itt csipkés pólya,
Most hozta a gólya!

Rajzolnék cseresznyét

Rajzolnék egy cseresznyét,
Hogyha te is szeretnéd,
Erre a kis füzetre,
Akaszd fel a füledre!

Rajzolok egy malacot

Rajzolok egy malacot,
A fejére kalapot,
Rózsaszín a lába,
Elmehet a bálba,
Füle, farka sáros,
Orra hegye ráncos!

Megrendelem

Megrendelem az Írónőtől:

  Az űrlap elküldésével elfogadom az ÁSZF-et és azt, hogy a weboldal tulajdonosa és az adott író email útján megkereshet.

  Nyertesek

  Vicziánné Vincze Mónika
  Lajos Károlyné
  Németh Zoltánné

  Kérdeznék az írótól:

   Az űrlap elküldésével elfogadom az ÁSZF-et és azt, hogy a weboldal tulajdonosa és az adott író email útján megkereshet.

   Bemutatkozó
   Kunszentmártonban élek, 1963. november 1-én születtem Szentesen. Kisgyermekkorom nagy részét nagyszüleimnél, Alattyánon és Csépán töltöttem. Megismerkedtem a falusi emberek életének szépségeivel és nehézségeivel. Iskoláimat Kunszentmártonban, Szarvason, Budapesten, Szegeden és Debrecenben végeztem az óvoda pedagógus pályához kapcsolódóan. A művészetek mindig is közel álltak hozzám, különösen a mese a vers és a színjátszás. A kunszentmártoni Szent Anna Katolikus Óvoda vezetője vagyok, fontosnak tartom a keresztényi értékek és a néphagyomány továbbörökítését a jövő generációja számára. Gyermekverseket, meséket és felnőtteknek szóló verseket is írok, Tóth Marianna névvel publikálok.
   Magán kiadásban 5 verses és egy mesés könyvem jelent meg:
   Imák, versek kicsiknek és nagyoknak 1.
   Imák, versek kicsiknek és nagyoknak 2.
   Varázslat (felnőtt versek)
   Szen’mártoni Kerekerdő (mesekönyv)
   Verselő évszakok (gyermekversek)
   Rajzoló versek

   Leave a Comment

   Shopping Cart

   Sikeres feliratkozás!

   Hiba adódott. Próbáld újra!

   Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.