Szilágyi-Kiszler Adrienn – A napfény hangja

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

6+

Audrey Rose Parker mindig is úgy gondolta, hogy képes különbséget tenni jó és rossz között. Bár a gimnázium első éveiben sokszor részt vett barátai csínytevéseiben, mégis inkább a józan gondolkodású diákok közé sorolta magát, mintsem a lázadók közé. Viszont évekkel később, amikor követi zenész barátait a napfényes Los Angelesbe, rá kell jönnie, hogy a döntéseink nem csak feketék vagy fehérek. Újonnan épített kapcsolatai megannyi lehetőséggel kecsegtetnek, azonban ugyanannyi veszélyt is rejtenek magukban.

Mi képes arra, hogy elmossa a lány által eddig olyan élesnek hitt határokat, bátor és őrült cselekedetek között? 

Ha az új munkája, valamint Los Angeles nyüzsgő és botrányos életvitele nem lenne elég változás az életében, az eddig elérhetetlennek hitt hírességek közelében idővel saját kárán azt is meg kell tanulnia, hogy a napfény hangja nem feltétlenül olyan édes…


Előszó

Sosem szerettem repülni. A bizonytalanság érzése, amely a levegőben elfogott – és néha rosszulléttel párosult –, kiölte belőlem az utazás minden formájának szeretetét. Még akkor is, ha izgatottan vártam, hogy valami újat fedezzek fel, vagy éppen hazatérjek. Ez az alkalom még az eddigieknél is utálatosabbnak bizonyult. A bizonytalanság már akkor utolért, amikor még két lábbal a szilárd talajon álltam a buszra várva, amely elvitt a repülőhöz.

Jól döntöttem?

Valóban boldog leszek így?

A búcsúzás emléke súlyosan szorította a mellkasom. Minden másképp alakult volna, ha Kanadában maradok, ezzel én is tisztában voltam. Talán nem tört volna a szívem apró szilánkokra… Ezt is csak a véletlenek különös sorozatának köszönhettem. A döntésem azonban nem a véletlen műve volt. Meg kellett tanulnom a magam módján boldogulni egy eddig számomra ismeretlen világban. 

De a fájdalmas tapasztalatokban mégis volt valami jó: immár biztosan tudtam, kire számíthatok. Hogy ki az, aki félt másoktól és megpróbál megvédeni akár önmagamtól is. Hogy vannak emberek az életemben, akik félreteszik a rosszallásukat és segítő kezet nyújtanak a bajban. Márpedig a bajból kijutott az utóbbi időben… A szerelemben eddig nem volt szerencsém, ezt tényként kell kezelnem. A céljaim viszont tiszták:

Szeretnék gyógyulni, szeretném érezni, hogy közel vagyok valami igazihoz. Szeretném megtalálni, amit már rég akarok, azt, ahová tartozom.

Ezért a döntésem világos volt, akár a Nap perzselő és vakító fénye Kalifornia felett. Felülök az átkozott repülőre és visszamegyek.


A vásárlási lehetőségek:

6+

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük