Szerelem, Románc

A Szavazás véget ért!

Nyertes

N. Fülöp Beáta -
Adanai tulipánok

Odamegy a koporsóhoz, ráteszi a kertjéből szedett tűzpiros liliomot, majd így szól:
– Nyugodj békében, Marina! Mindig gondolni fogunk rád! – majd odamegy a három férfihoz, szeretettel átöleli őket, visszalép a sírhely mellé. Nagyon szép a szertartás. Amikor véget ér Laura még egyszer részvétét nyilvánítja és elköszön, hazaindul. Áthalad az úttesten, nem veszi észre az autót, ami gyorsan közeledik felé. Sikítás, fékcsikorgás, majd halálos csend, mintha megállt volna az idő. Laura az úton fekszik, nem mozdul. Testén sok apró horzsolás, a ruhája elszakadt. Szép, szőke haja most piroslik a vértől. Körülötte már gyűlik a sok kíváncsiskodó tekintet.
Egy fiatal férfi a sokkból felocsúdva odalép a lányhoz, megnézi a pulzusát és felkiált.
– Gyorsan a mentőket, még életben van! – kiabálja a férfi, majd a sofőr is idegesen kipattan a kocsijából, aggódva nézi a több sebből vérző lányt.
– Istenem, most segíts! Ne hagyd, hogy ez a szép lány meghaljon! – szól a gázoló sofőr és idegesen fogja a fejét. Megérkezik a mentő, megvizsgálják, ellátják a sérüléseit.
Felteszik a hordágyra, óvatosan beteszik a lányt a mentőbe, száguldanak vele a közeli kórházba. Laura eszméletlenül fekszik, az életéért küzdenek. A lány lelke felszáll, lebeg az élettelen teste fölött. Nem érti, mi történik körülötte. Nagy fényt lát, ami húzza őt befelé.
– Nem, nekem még maradnom kell, vár rám valahol Daniel! – majd visszaszáll az élettelen testbe. Beér a mentő a kórházba.
–Laura, hall engem? – kérdi az orvos a magához térő lányt.

Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.