NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

Szabó Gabriella Judit – Online könyves Stand

+2

Szabó Gabriella Judit – a Betűk, szótagok, szavak, mondatok szerzője

Fülszöveg

Kitalálni oktatási segédanyagot, pedagógiai próbatétel. Olyanná megalkotni, hogy fejlessze a gyerekek olvasási képességét, nem könnyű. Eljuttatni a tanulókhoz, tanítókhoz, szülőkhöz, szintén nem egyszerű. Remélem nekem sikerült!

Nagy szüksége van erre a munkafüzetre azoknak a pedagógusoknak, szülőknek, nagyszülőknek, akik arra vágynak, hogy a gyermek biztos betűismerettel rendelkezzen, pontosan olvasson. A munkafüzetek felépítése: Minden megtanult betűhöz tartoznak szótagok, majd szavak és mondatok. A közel száz szótag egy oldalon belül különböző sorrendben ismétlődik, ezért a tanulónak valóban el kell olvasnia, nem mondhatja kívülről. A szótagok biztos olvasásával kialakul az összeolvasási képesség. A beleolvasási lehetőségnél SZAVAKAT találnak az érdeklődők. Közel hetven szó van egy oldalon, amely elolvasásra vár. Biztos betűismeretre és kiváló szótagolási képességre van szükség ahhoz, hogy pontosan elolvassa a gyermek az oldalt. Eredményes tanulást kívánok!

2017-ben a nyomdai munkálatok után a lakóhelyem közelében lévő iskolákba, könyvesboltokba jutottam el. A kollégák, szülők, tanulók örömmel használták a tankönyvük mellett az olvasás gyakorló munkafüzeteimet. Sok dicséretet, pozitív visszajelzést kaptam. Felmerült az igény a tőlem távolabb élő pedagógusok, szülők, nagyszülők részéről. Ekkor vetődött fel az a költséghatékony lehetőség, hogy PDF-formátumban juttassam el az érdeklődőkhöz. Letölthető, kivetíthető, kinyomtatható. További sikereket, elismeréseket tudhatok magaménak. Eredményes tanulást kívánok!

Mivel az olvasás munkafüzetem több kötetből áll, itt az Első kötet látható. A többi megtalálható az oldalamon. A borítón lévő rajzok egyeznek, csupán a színvilágban térnek el.

A könyv ára: 2.500 Ft, akciós ár: 2.000 Ft

Nyertes

Weisz Zsófia
Szabó Gabriella Judit (a lánya) – a Mesélek nektek szerzője

Fülszöveg

A nevem Szabó Gabriella Judit, születési évem 1999. A mesék megírásnak évében mindössze 9 éves voltam. Több, mint 10 évvel ezelőtt találkozhattak először a könyvesboltokban a meséskönyvemmel. A Janikovszky Éva Meseírópályázat különdíjasa lettem, amit Budapesten a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban vehettem át. Tv-riport készült velem, amit a youtube-n megnézhetnek. A könyv felépítése a következő: mesét tartalmazó és képes oldalak váltják egymást. A videón jól látható.

Megosztom Önökkel a könyvem hátoldalán olvasható, szívet melengető gondolatomat.
Remélem, hogy könyvemet nagy figyelemmel lapozgatják mindazok a gyerekek és felnőttek, akiknek SZÍVE NYITOTT A SZERETETRE, így olvasás közben lelkük nagyra tágul, és minden gondjuk elszáll.

Beleolvasás

„Menjetek az erdő közepén lévő tisztásra! Annak a közepére tegye le Nyúlné Asszonyság a tojásokat! 12 óra előtt 1 perccel mindegyik állat helyezkedjen el az égtájaknak megfelelően, a neki kijelölt helyen! Északon Őzike Ödön a füvecskével, nyugaton Róka Dani a pillangóval, délen Teknőc Tihamér a vízzel és végül keleten Vaddisznó Vera a virággal! Pontosan délben rásüt a nap a tojásokra és az állatokra, valamint az állatoknál lévő dolgokra. Ezek a napsütés hatására rákerülnek a tojásokra, sőt minden tojás tetején megjelenik az aranylóan fénylő napocska.”
– Az én tojáskáim lesznek a legszebbek! – örvendezett Nyúlné Asszonyság.
Az állatok odamentek a nekik megfelelő helyre és délben csodálatos élményben volt részük! Gyönyörű húsvéti tojások keletkeztek a tisztás közepén!!!
Este mindannyian segítettek a nyuszinak eldugni a tojásokat a kertekben.
Másnap a falu minden házából a „Boldog Húsvétot!” jókívánság hallatszott. Az egyik nagylány azon tanakodott:
– Hogyan hálálhatnám meg ezt a nyuszinak?
– Tegyél egy fej káposztát oda, ahol a tojást találtad.
Kivitte a lány a káposztát a bokorhoz, letette.
– Boldog húsvétot neked is nyuszi!


Megrendelem

A könyv ára: 4.400 Ft, akciós ár: 3.300 Ft

Nyertes

Votisky András


Kérdeznék az íróktól

  Az űrlap elküldésével elfogadom az ÁSZF-et és azt, hogy a weboldal tulajdonosa és az adott író email útján megkereshet.

  Leave a Comment

  Shopping Cart

  Sikeres feliratkozás!

  Hiba adódott. Próbáld újra!

  Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.