*Nagy Edit – Kísértés

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

18+

“A nőcsábász, érzéketlen, kemény Matteo Sordi szerelmes. Életében először beleszeretett egy nőbe. Egy olyan nőbe, akibe nem lehetett volna. Aki feleség és anya. Aki csak néha, egy-egy órára lesz az övé. Akit nem csókolhat, nem ölelhet meg akármikor. Nem kapja meg, amikor vágyik rá. Egy-egy lopott óra. És az édes illata a párnáján, amit esténként, ha lefekszik, érez. Ennyit kaphat belőle.

– Megéri – suttogta maga elé. – Istenem, de mennyire, hogy megéri!”


Olvass bele!

Lángoló szerelem volt. Mindent elsöprő. Amelyet az ember csak egyszer él át. Ami fáj, lángra gyújt és megbélyegez. Hozzá tartozol, nem múlik el, csak a tüze halványodik. Ez a szerelem egy életre szól. Nincs hozzá hasonló. Amelyért megszakad a szív.

Mara

Mara a tükör előtt állt a fürdőszobában, és unottan vizsgálgatta a tükörképét. Hosszú gesztenyebarna haja lágyan omlott a vállaira, fénye nem kopott meg az évek során. Hatalmas zöld szemek, melyek körül már egy-két szarkaláb megjelent. Arcbőre szép és hibátlan, bár mostanában csak sebtében kent rá esténként egy kis hidratáló krémet. Nagyon ritkán sminkelte magát. Csak egy kis szempillaspirál, szájfény, ha be kellett ugrania a szerkesztőségbe. Teste a három gyermek után is feszes, bár meglátszik, hogy hónapok óta nem edzett, nem futott. Nem tudott időt szakítani rá. Illetve a helyes kifejezés az, hogy nem volt igénye rá, hogy fusson. Igaz a mondás, hogy arra van időd, amire szeretnéd.  Mivel legtöbbször csak egy pólót vagy topot húzott és farmernadrágot, annyira nem is zavarta, hogy az izmai veszítettek a keménységükből, feszességükből. Sajnos az igényét, hogy Tamáson, a férjén kívül más férfi is megnézze, már kezdte elveszíteni.

– Anya! El fogok késni! – hallotta a nappaliból Csilla hangját.

Háromnegyed nyolcra a suliban kellett lenniük, és Csilla sosem késett. A legidősebb gyermeke, 16 évesen felelősségteljes és ügybuzgó volt. Nem késett, nem lógott, éltanuló volt. Bár voltak barátai, nem volt az iskolában az a tipikusan népszerű gyerek. Mindig egyszerűen öltözködött, a tanulás fontosabb volt neki, mint a divat. Állatorvosnak készült, csupaszív, kedves lány volt. Tudatosan válogatta mindig a választható tantárgyait, Mara biztos volt benne, hogy eléri a célját, és első körben veszik fel majd az egyetemre. Büszke volt rá, csodálatos gyerek.

Izabella, aki egy évvel fiatalabb nővérénél, teljesen más természetű volt. Legfontosabbnak a kinézetét, megjelenését tartotta. Jól tanult, ezt Mara megkövetelte tőle, de nem hajtotta különösebben a tudásvágy. Mindig a legújabb divatot követte. Rajzottak körülötte a fiúk, sokszor követni sem lehetett, hogy most éppen melyik tetszik neki. Elképzelése sem volt 15 évesen, hogy mi szeretett volna lenni, Mara divattervezőnek, marketingesnek tudta elképzelni kisebbik lányát. Izabella örökölte anyja világosbarna haját, amit kicsit világosabbra festetett mindig, a göndör fürtök, a fenekéig értek. Tényleg nagyon szép kislány volt. Illetve már nem is olyan kislány. Ráadásul az öltözködése, az egész megjelenése egy-két évvel idősebbnek mutatta. Úgyhogy inkább nagylány, de Marának még nagyon sokáig kislány marad.Szeretnéd megvenni?


18+

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük