Nádudvarváry Fekete Emma – Nem skandináv krimi – ebook

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

4+

A regényem címe: Nem skandináv krimi.

Mint ez a címéből is kiderül: a  történet nem a messzi északon játszódik, hanem Magyarországon.

Egy városban,ahol emberek születnek, élnek, halnak.

Ez utóbbi sajnos nem mindig természetes módon történik. Ezt a tényt munkája során megtapasztalja a két gyermekes anyuka nyomozó, aki  mint általában a dolgozó anyukák, igyekszik egyensúlyt tartani család és karrier között. Ez hol nagyon jól sikerül, hol kevésbé. Csapatával együtt igyekszik a VIP gyilkos nyomára bukkanni. A nyomozásban segítségére vannak kollégáin kívül régi barátnői is: a kamasz fiát egyedül nevelő rendőrségi pszichológus és a színészi álmokat dédelgető ügyvédnő.


A regényben nem csak bűnügyi szál van, hanem végigköveti a barátnők életét, diákéveiktől, szerelmeiken át házasságukig, megismerjük családjukat, barátaikat, házi kedvenceiket, hobbijukat. Vannak  benne sokkoló és minden tekintetben korhatáros jelenetek.

Az is kiderül hamarosan miért nevezték el a gyilkost VIP gyilkosnak. Egy kicsit talán néhol abszurd, néhol romantikus,máskor  ironikus hangvételű a történet. Igyekeztem belevinni némi-többnyire fekete-humort is, különösen ott, ahol oldani szeretném a feszültséget. Jelezve, hogy nem kell mindent olyan véresen komolyan venni.Annyit előre elárulok, hogy a regény zárómondata az lesz: Az élet szép………….és minden jó, ha a vége jó.

Többet is megtudhattok, ha követitek Nádudvarváry Fekete Emma írói oldalát a Facebookon!!!

4+

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük