Kiss Virág – Angyali szerelem

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

11+

Hogy találnak egymásra Laura és Daniel? Megpróbáltatások sora várja őket. Egy titkárnő és egy labdarúgóedző véletlen találkozásából örökké tartó szerelem szövődik. Laura sokszor találja szembe magát a halállal. Elüti egy autó, lebénul és újra kell gondolnia az életét. A terhessége alatt komplikáció lép fel és elveszítheti a kisbabáját. Álmában mindig megjelenik egy angyal, aki segítséget ígér a lánynak. Daniel kitart mellette. Lebilincselő, kicsit misztikus olvasmány.


Olvass bele!

Laura elégedetten kortyolja kávéját a teraszon ülve. Szőke, hullámos haja ragyog a napfényben. Kékszínű ruhája kiemeli csodás alakját, fehér öv öleli át vékony derekát. Rápillant az órájára és így szól:

– Te jó ég! Mindjárt indulnom kell! – felpattan a székből, kihörpinti a maradék kávéját. Besiet az előszobába, igazít a sminkjén, felhúzza a cipőjét, ami ugyanolyan kék, mint a ruha, majd kilép a kapun.

– Ma gyönyörű idő van! – majd elindul kifelé. Könnyű léptekkel halad. Vidáman kopog a cipője a járdán. Bámulnak utána a járókelők az utcán. Egy többszintes házhoz érve belép az ajtón. Jókedvűen köszön az őrnek a portán.

– Jó reggelt, Jani bácsi! – pajkosan odakacsint az öregnek.

– Jó reggelt, szép kisasszony! – köszönti az őr és megvakarja a feje búbját zavartan.

Laura továbbsiet. Felmegy a lépcsőn és belép az irodájába. Felakasztja kiskabátját a fogasra és leül az asztalához. Bekapcsolja a gépét, megnézi van-e valami fontos levél a számára.

– Jó reggelt, Laura kisasszony! – lép be a főnöke, Bálint, az igazgató. Kicsit köpcös, alacsony termetű, ötvenes éveiben járó, kopaszodó férfi. A lány mosolyogva köszönti.

– Jó reggelt, Bálint Úr! Főzzek egy jó erős kávét? Bizony látszik, nem aludt túl jól az éjjel!

– Azt megköszönöm! Kérem, ma senki ne zavarjon, elég hosszú éjszakám volt! – bemegy a belső szobába. Laura felteszi gyorsan a kávét. Elővesz egy kávéspoharat a szekrényből. Ráteszi egy tálcára, rá a cukortartót és megvárja míg a kávé lefő. Kiönti a csészébe, majd pedig bekopog az igazgató ajtaján.

– Igazgató úr, kész a kávéja!

– Köszönöm, Laura kedves, mi lenne velem maga nélkül…

Leteszi a lány az asztalra, majd becsukja maga mögött az ajtót. Nagyot nyújtózik, megigazítja a haját, majd dolgozni kezd. Megállás nélkül csörög a telefon, tárgyalások, találkozók szervezése. Dél körül lemegy a büfébe megenni egy szendvicset, majd visszamegy dolgozni tovább. Észre sem veszi és mindjárt délután négy óra, mehet végre haza. Kikapcsolja a gépét, feláll az íróasztaltól, bekopog az igazgató szobájába. Hangos horkolás a válasz.

– Viszlát, igazgató úr! – köszön el csendesen. Leakasztja kis kék kabátját, felkapja a kis táskáját, majd kimegy az ajtón, le a lépcsőn, ki a bejárati ajtón a szabadba. Mély levegőt vesz, elindul a járdán és a park felé veszi az irányt.

– Végül is nem sietek sehova!

Leül a parkban egy padra és nézi, ahogy a gyerekek játszanak a pályán.

 – Hm! – sóhajt egyet. – Vajon lesz nekem is gyermekem valaha?

Elmorzsol egy könnycseppet szép arcán. Egy vizsgálaton tudta meg, hogy természetes úton soha nem eshet teherbe. Elszomorította ez a gondolat. Elgondolkodik, behunyja a szemét és elképzeli, hogy kislányával ott játszik a parkban. Hirtelen a lábához gurul egy focilabda. Kinyitja kék szemét és felnéz. Azt hiszi, álmodik. Egy barna hajú, barna szemű, picit borostás, jóképű férfi áll előtte és zavartan megszólal. – Elnézést, szép kisasszony, nem akartam megzavarni a pihenésében! – elveszi a labdát Laura kezéből és közben mélyen belenéz a lány kék szemébe. Ez az a pillantás, ami örökre megváltoztatja Laura életét.

Tetszik a történet?

Imádod a romantikus, könnyed izgalmakat?


Megvennéd?

11+

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

9 comments on “Kiss Virág – Angyali szerelem

 1. Szepesi Györgyné szerint:
  1+

  A leírtak alapján tetszik a történet. Elvinne egy álomvilágba, nemcsak a zord hétköznapokba. Rám férne egy kis romantika, hiszen úgy érzem, teljesen kiégtem.

  1+
 2. Fazekasné Vas Renáta szerint:
  0

  Szeretném

  0
 3. Kruzslik Márta szerint:
  0

  Nagyon szeretném.

  0
 4. Horváth Judit szerint:
  0

  Nagyon örülnék ha megnyerném, szeretném!

  0
 5. Havasi Valéria szerint:
  0

  Imádom a romantikus könyveket, szeretném megnyerni! Köszönöm!

  0
 6. Kiss Virág szerint:
  0

  Megvolt a sorsolás.A nyertes kapott az e-mail címére egy üzenetet.Ha nem érdekli a nyeremény akkor írjon hogy lemondd a könyvről más javára!
  Üdv:A szerző

  0
 7. Kiss Virág szerint:
  0

  Úgy látom senkit nem érdekel a nyeremény könyv.Ez eléggé elszomorít.

  0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük