NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

B. Melanie – Álmokból valóság

Sorsolás: március 14.

Olvass bele:

Azt hiszem, mindig különlegesen fura lány voltam, sosem fogadott el senki, különböztem a többiektől. Én is mást szerettem volna az élettől. Lehet, hogy valahol a nagyvilágban vár egy elsöprő és szenvedélyesen örült szerelem, egy új világ, amiben élek, talán.

Gyerekkorom nehéz és borzalmas volt, apám nem kezelt a sajátjaként, a testvérem pedig, hát igen, lenne mit mesélni, de nem ragadom le ennyire. Most érettségizek és utána szeretnék továbbmenni a színművészeti suliba tanulni, jogsi is tervben van, de meglátjuk… Jelenleg egy kávézóban dolgozom felszolgálóként és nagyon élvezem a munkám, valamiből meg kell élnem.

Azt hiszem, itt kezdődött minden, amit most el fogok mesélni, a nagy elsöprő szerelem… Igen. Szóval 2018 nyara, este fél nyolc, üzleti, zártkörű rendezvény, az egyik nagy cég feje kibérelte a helyet. Aznap a főnök mindenkit beosztott, akkor még nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténik velem, hiszen még csak 21 éves voltam, ő pedig 35. Igazán sármos, jóképű, és azt hiszem ijesztő is volt a számomra.

Ahogyan rám nézett, egymásra néztünk, éreztem, nem szabad engednem ennek a világnak. Féltem, nem akartam csalódni. De, amikor odalépett hozzám, a közelében megszűnt a világ. A vonzalom, amit iránta éreztem elmondhatatlan volt, akartam, hogy megérintsen. Azt hiszem, egy ideig még figyelgettük egymást, még egy üveg fehér pezsgőt is rendelt zárásképp. Akkor láttam őt először és azt hittem, hogy utoljára.

Szeretnéd megnyerni?


Leave a Comment

Shopping Cart