A. J. Avans – Szenvedélyek viharában

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

6+

1. fejezet – Első rész – Elena

A zongorám mögött ültem, és néha lenyomtam egy-egy fehér billentyűt, mint-ha dolgoznék. De az igazság az volt, hogy már órák óta befejeztem a dalomat. Mégsem volt kedvem onnan felállni, és arrébb menni akár a nappalimba. Igen a saját házamban vagyok, amit kitartó munkával szereztem. Jó, nem volt nagy, de nekem pont megfelelt. Itt, a magas falak mögött elbújhattam a világ, és a paparazzik szeme elől. Talán ez volt az egyetlen hely, ahol végre magam lehettem.

A velem szemben függő órára pillantottam. Már itt volt az ideje a készülődésnek, hiszen hivatalos voltam egy jótékonysági rendezvényre. De valahogy nem volt hozzá kedvem. Most kérdezhetnéd, hogy miért nem?

Egyetlen oka volt. Tanya!!!! Az én drága nővérem.

Amikor kézhez kaptam Mike meghívóját – ami hozzá teszem gyönyörű – Tanya kárörvendően felhívott, hogy ő bizony meghívást kapott. Na, én sem most másztam le a zeneipar falvédőjéről. Így hát nem árultam el neki, hogy engem is ugyan annyira szívesen látnak majd ott.

Meghagytam őt egy illúzióban, amibe saját magát ringatta. Mondván, ha eljön a nagy nap, majd alaposan pofára ejtem.

Tanya és én igazán jó testvérek voltunk addig a pillanatig, míg a menedzserem fel nem fedezett, és az árnyékából ki nem emelt. Ezt valahogy nem tudta meg-emészteni. Tulajdonképpen nem bántottuk egymást soha, de ha azt mondom, hogy egy kanál vízben megtudnám fojtani, akkor még szépítem a dolgokat.

Pedig én mindig elismerem, hogy Tanya jóval szebb, és kecsesebb nálam. Ki-finomult modora van, tény, hogy van mit tőle tanulnom. Míg én hajlamos vagyok hirtelen felindultságból cselekedni, ő meg tudja őrizni a hidegvérét. Annyira irigyeltem őt mindig is. De Cindy megtanított, hogy magam akarjak lenni, és ne a nővérem. Talán ott kezdődtek komolyabban a gondok, amikor kiderült, hogy van egyéniségem, és ez tetszik az embereknek.

Amikor ő színpadra lép, nincs olyan ember, aki tekintetét rá ne szegezné. A show –i mind a megtestesült elegancia. A stílus érzéke páratlan. Ezt nem tudom a kettőnk közötti hat év javára írni. Egyszerűen ezt genetikailag örökölte.

A hangja is gyönyörű, mintha apró csengettyűk csilingelnének az emberek fülében. Az a négy oktáv, amije van, egyszerűen hihetetlen. Olyan virtuóz módon tudja használni, ami nekem sosem menne.

Ezért nem érti senki sem, hogy miért tesz nekem állandóan keresztbe.

Itt ül előttem, és annyira gyönyörű, ahogy a pólómban gubbaszt a kandalló e-lőtt. A ház még nem melegedett fel teljesen. Az sem segített a helyzeten, hogy eleredt az eső, ami végigkopogtatja a tetőt. De maga a hangulat elég meghitté sikeredett. De mit is várok, hiszen egy szeretkezésen vagyunk túl. Olyankor mindig kenyérre lehet kenni.

Egy üveg bort is kinyitottam, amit lassan kortyolgat. Én nem iszom. Nem is kívánom, és nem kísértem a sorsomat.

A világ sötétségbe borult. Még fiatal az este, de a holdat még sem láthatjuk az átkozott esőfelhők miatt. Pedig elég szép látvány, amikor magasan fent világít, és rávetíti sugarait a sima víztükörrel. Kár, hogy nem tudom neki ezt meg mutatni, de hátha lesz még rá alkalmunk.

Te jó ég! Mikor lettem ennyire nyálas?

A hosszú barna haja lágyan omlott a hátára, és igéző tengerkék tekintete a szerelem tűzében égett. A vacsorán már túl vagyunk. Hatalmasat fújtat, mondván, hogy tele van. Ez is elég érdekes egy dolog, mert szex után mindig korog a gyomra. De nem is csodálom, eszi ezt a sok szénhidrát csökkentett szart. Na, de nálam rendes kaját kap legalább.

Megvásárolható:

  • Ágenda kiadó
  • Libri
  • Líra
  • Bookline
  • Jókönyvek.hu
  • Dibook
  • Book&Wallk
  • Google play

weboldalakon.

                                                        

6+

Kérlek, oszd meg, ha tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük