NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

50. részlet

– Jöjjön ide! – suttogta a férfi, miközben kezével kérőn nyúlt a lány felé, remélve, hogy ha a szavakat nem is, de ezt megérti.

         És így is lett. A férfi kérő mozdulatára elmosolyodott és már indult is, de aztán mégis megtorpant egy pillanatra. Az idegen először nem értette mire gondolhat, de aztán a lány a tőrre nézett.

– Nem kérem a tőrt! – felelte erre a férfi és közben ösztönösen bólintott, megfeledkezve arról, hogy ez félreértésre adhat okot. Jól tudta ugyanis, hogy többen vannak azok, akik éppen ellenkezőleg jelzik a nemet, még az ő világában is.

– Nem kérem a tőrt! Jöjjön ide! – szólt ismét. A lány csodás arca, szép szemei annyira elvarázsolták, hogy ismét bólintott, miközben továbbra is felé nyújtotta kezét. Nem érthette, hogy mit szeretne, ezért odavitte neki a fegyvert és a markolatát felé nyújtotta.

– Nem! – húzta félre kezét a férfi, hogy egyértelművé tegye, nincs szüksége a tőrre. A lány még mindig tétován álldogált.

– Kérem! Üljön le! – suttogta erre a fiatalember, miközben bátorítóan nézett rá és intett kezével.

         A lány megértette a mozdulatot. Aztán csak nézték egymást jó ideig. A férfi azon töprengett, mit mondjon. Vajon, hogy adhatná a tudtára, hogy van egy világ, ahol hozzájuk hasonló lények, emberek élnek és közülük sokan szőkék, mint ők, ketten. A lány bátortalanul feltett egy kérdést. Nem értette volna, de abból, hogy felé nyújtotta a tőrt, egyértelművé vált számára, mit szeretne.

Holnap este folytatódik!

Leave a Comment

Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.