NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

40. részlet

– Mint tudjátok, én Cynidor vagyok, egy vérbeli demiurg, a Zortran törzs mutánsa. Ez tény. Természetes hát, hogy kiállok minden demiurgért, még a mutánsokért is. – azzal az idegen felé fordultam.

– Sajnálom. – suttogtam megérintve karját, de neheztelve fordult el tőlem.

Nem hunyta be szemeit. Dühösen és sértődötten bámulta a túlsó falat.

– Ne hidd, hogy a nagy lárma miatt bosszankodik. – szólt Meroprán. – Sokkal inkább az a baja, hogy betelepedtünk és nem hagyjuk meghalni.

– Tudom. – feleltem – Csak maradjon életben. Nem hagyom, hogy meghaljon. Még ha meg is gyűlöl ezért, az se számít.

         Ekkor törzsünk vezére, az öreg Wellnorán lépett be. Intett, hogy álljak félre. Először hezitáltam, mert jól ismertem és már nem egyszer meg is tapasztaltam kegyetlenségeit. Nem tudtam mire számíthatok ezúttal tőle. Aztán mégis félreálltam az ágy mellől, ő pedig odalépett az idegenhez.

– Látom, jobban vagy már. – kezdte a vén demiurg vezér, ám a férfi nem fordult felé. Kitartóan bámulta a túlsó falat. Csak néha pislogott egyet.

– Nem ért minket. – vetettem közbe.

– Tudom. – felelte a vezér. – De azért még felém fordulhatna, hacsak nem süket is. – azzal megérintette az idegen állát, hogy maga felé fordítsa arcát, ám az, elrántotta a fejét.

Holnap este folytatódik!

Leave a Comment

Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.