NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

37. részlet

  Legnagyobb bosszúságára azonban ekkor azzal szembesült, hogy nem hagyják többé egyedül, így aztán úgy tűnt, nem sok az esélye arra, hogy megkíséreljen önkezével véget vetni az életének. Páran behoztak egy asztalszerű alkalmatosságot, majd köré leültek, hogy valamiféle kockajátékot játszanak. Fájdalmánál is nagyobb volt emiatt a dühe. Annyira, hogy nem is tűnt fel neki az, hogy már nem köhög és mintha jobban is lenne.

         Mivel nem tért magához, amikor a szárnyas lény rázuhant, így nem tudta, hogy az, az érintésével már többé-kevésbé meggyógyította őt. Nem látta ezt követően az átváltozását se, azt, ahogy teste újjáépül és pár pillanat alatt visszanyeri egykori alakját, így aztán még mindig halottnak hitte őt. Rettenetesen gyűlölte emiatt a vén demiurg vezért.

Az idegen hamarosan ismét egy emelvényen feküdt, de egy másik helyiségben, én pedig szótlanul, eltöprengve néztem őt. Emorán odalépett mellém.

– Miért akarhat valaki végezni magával? – kérdeztem.

– Elképzelni se tudom. – felelte a bátyám. – De most már ne aggódj, nem hagyjuk magára egy percre se.

– Nem lenne jobb, ha engednénk meghalni?– Nekem mindegy. – vonta meg a vállát – Te akartad annyira, hogy megmentsük és idecipeljük. – tette még hozzá, majd magunkra hagyott. Aztán nemsokára visszatért, nyomában Meroprán és a baráti kör. Meglepve néztem, amint helyet csináltak maguknak és leültek kockázni.

Holnap este folytatódik!

Leave a Comment

Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.