NyereményjátékSzeretnéd megnyerni a képváltóban futó könyvek egyikét? Kattints a Csatlakozz és NYERJ gombra és iratkozz fel! NAPONTA sorsolunk! Rengeteg nyertes lesz!

32. részlet

Hiába tanult korábban verekedni, harcolni is, hogy meg tudja védeni magát, amikor még örökké akart élni. A gyors mozdulatoktól, a küzdelemtől felszakadhatott a sebe. Hirtelen fájdalom futott át mellkasán, ami a talaj porába vonta, miközben ismét hevesen köhögni kezdett, majd eszméletét vesztve elájult.

– Na… – jegyezte meg erre a vezér, a lány felé fordulva – Úgy látom, most már lesz bőven élelmünk. Induljunk végre, mielőtt a vadak megtámadnak. Hozzátok mindkettőt! A bejáratot pedig alaposan temessétek be! – tette még hozzá, azzal elhagyta a helyiséget.

         A horda tagjai szó nélkül teljesítették parancsait, felemelve a földről a két testet, az eszméletlen idegent és a szemmel láthatóan halott lényt, majd vezérük nyomán ők is távoztak. A lány nem tudta mit tehetne. Csak szó nélkül nézte őket. Látott már elég borzalmat azon a világon és ismerte Wellnoránt. Híres volt kegyetlenségéről. Mégis… amit most látott, az teljesen ledermesztette. Aztán eszébe jutott, hogy az idegen még nem halt meg, még küzdhet az életéért. Utánuk sietett tehát. A széles barlangi járatokon egymás után vonultak. Elől ketten az idegent cipelték. Mögöttük haladt Cynidor, míg nyomukban többen a különös lényt hozták. Fáklyás demiurg nők kísérték őket.         Aztán egyszer csak váratlan dolog történt. A megszenesedett holttest hirtelen nagyot rúgott, kitépte magát a demiurgok kezéből és a talaj fekete porába zuhant. Aztán felugrott és nekiiramodott. Látszott rajta, hogy még nem tért teljesen magához és fogalma sincs arról, hol van, mi történt vele, ahogy arról se, hogy merre fut. A következő pillanatban neki is rohant azoknak, akik az idegent cipelték. Lendületétől mindenki elvágódott a porban. Amikor a szárnyas lény előreesett, ösztönösen kapta maga elé kezeit. Miután mindannyian a földre zuhantak, ő éppen a fiatalember mellkasán támaszkodott meg, de az, ettől sem tért magához. Belső sérülései addigra már olyan súlyossá váltak, hogy pillanatai lehettek hátra. A különös lény kezei azonban amint hozzáértek, azonnal felizzottak és a belőle sugárzó erő áramlása mindent elsöprő hévvel indult meg, elkezdve begyógyítani sebeit.

Holnap este folytatódik!

Leave a Comment

Shopping Cart

Sikeres feliratkozás!

Hiba adódott. Próbáld újra!

Ha feliratkozol, elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa emailben megkeressen.